Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 

Goed huisvaderschap
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een breed begrip dat kort samengevat staat voor een goede balans tussen 'people, planet and profit'. Sommige ondernemingen richten zich daarbij op de aanschaf van duurzame producten, andere besparen energie en weer andere steunen goede doelen.

Bij Hametha staat goed huisvaderschap hoog in het vaandel. Het tegengaan van verspilling van materialen en/of hulpstoffen (bijvoorbeeld door middel van energiebesparende maatregelen bij tankstations en tankopslag) zien wij als een logisch onderdeel van onze bedrijfsvoering en niet als doel op zich in het kader van maarschappelijk verantwoord ondernemen.
 

Bijzondere projecten
Onze groep ondersteunt al enige jaren de stichting RRDF (Rural Relief & Development Foundation) bij het tot stand brengen van bijzondere projecten in de stad Chilakaluripet in India. Een deel van deze projecten richt zich op de hulp aan kinderen in de slums (=sloppenwijken) van deze stad.

Andere projecten ondersteunen, door middel van het verstrekken van microkredieten, jonge ondernemers in de slums bij het opzetten van hun eigen "business" om daarmee hun eigen inkomen te kunnen genereren.
 
Voor meer informatie omtrent deze projecten verwijzen wij u naar de website van de stichting RRDF (www.rrdf.nl).
 
TerugTerug
Home     Sitemap     Disclaimer     Contact     Over ons